OM OSS

Immex Städservice har över sju års erfarenhet av flyttstädning, hemstädning och trädgårdsarbete i Helsingborg. Vår affärsidé är att underlätta för privatpersoner och företagare i vardagen genom att erbjuda professionella tjänster till bra priser. Vi vill bygga långsiktiga relationer och samarbeten och strävar alltid efter 100% nöjda kunder.  

Varför välja Immex Städservice?

Bra priser - Vi strävar alltid efter att hålla ett lågt pris samtidigt som vi håller hög kvalité på våra tjänster.

Hög kvalitet  - Vi utför städningen utefter kriterierna för en godkänd flytt- och hemstädning. När vi är klarar lämnar vi alltid en checklista på vad vi har utfört.

Höga krav på personal - Vår personal är utbildad och har SRY:s yrkesbevis för städning och hemservice. De är väl erfarna inom både städning och trädgårdsarbete.

Nöjd-kund-garanti - För att kunna garantera dig kvalitativ städning och trädgårdsservice tillhandahåller vi en 14 dagars nöjd-kund-garanti. Om något blivit fel åtgärdar vi det inom 24 timmar.

Ansvarsförsäkring - För att kunna garantera att du som kund har rätt till ersättning, om det skulle uppstå skador, tillhandahåller vi en ansvarsförsäkring från Trygg-Hansa. Försäkringen ersätter upp till 10 miljoner kronor.

Hållbarhet - För oss är det viktigt att inte utsätta natur eller personal för skadliga ämnen. Därför arbetar vi bara med produkter som bär Naturskyddsföreningens märkning ”Bra Miljöval”. Ingredienserna i produkterna är skonsamma för både människor och natur. 

Vi på IMMEX Städservice erbjuder:

  • Miljömärkta produkter.
  • Ansvarsförsäkring.
  • 14 dagar 100% Nöjd-Kund-Garanti.
  • Kvalitet och goda kundrelationer.
  • 50% Rutavdrag direkt på fakturan (privatpersoner).

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lösning som passar för dig eller ditt företag.

Vi Innehar F-skatt och är momsregistrerade. .